25 минути

Митко Чешларов: Немавме концепција за онлајн настава до летоска

Митко Чешларов, раководител во Бирото за развој на образованието, во интервју со Биљана Секуловска- говори за застарените образовни политики во земјава, кои дури сега се одразуваат врз квалитетот на онлајн настава во време на корона кризата.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram