25 минути

Арсовски: Физичкото присуство на пратениците им го загрозува животот на нивните колегите

Петар Арсовски, ПР експерт и политички аналитичар-тој говори за лажната дилема- дали Парлментот ќе работи онлајн или со физичко присуство. Вистинското прашање е сосема друго, вели Арсовски.