25 минути

Дафина Стојановска: Остануваме на нашиот став- физичко присуство во Собранието

Интервју со Дафина Стојановска, ВМРО-ДПМНЕ, за несогласувањата со СДСМ за онлајн седници во Собранието, за дефиницијата на присуство на пратениците според Уставот, како и за парализирање на државата доколку не се усогласат ставовите помеѓу двата партиски блока.