25 минути

Јован Митрески: Ако имаме повеќе заразени пратеници, нема да имаме Собрание

Интервју со координаторот на СДСМ, Јован Митрески за острата дебата со ВМРО-ДПМНЕ- заразените се зголемуваат, опозицијата инсистира на физичко присуство во Собранието. Дали ќе се најде оптимално решение, во име на функционирање на Собранието и на државата?

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram