25 минути

Аларм: Смртноста се зголемува, болниците се преполнуваат

Кои се причините за преголемата смртност во Македонија од коронавирусот? Премали казните за непочитување на мерките- здравствените работници се незадоволни од санкциите , затоа што не се зголемува свеста кај луѓето.