25 минути

Караџовски: Факт е дека имаме висока смртност од Ковид-19

Во интервјуто за “25 минути,” претседателот на Комисијата за заразни болести д-р Жарко Караџовски ги објаснува причините за висока смртност од коронавирусот во Македонија- еден од нив е фактот што дел од пациентите предоцна се пријавуваат кај нивниот матичен лекар и со тоа завршуваат во болница кога веќе нема начин како да имс е помогне. Но, кои се останатите причини? Повеќе во интервјуто на Секуловска

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram