25 минути

Ужасни времиња за културата во време на корона

Светот одбива да ја прогласи културата за мртва, но последиците за уметниците се тешки- говорат: Александар Поповски- режисер, Искра Гешоска, Јадро, Костадин Шурбевски-ОФФ Џез Фестивал, Ирена стефоска, министерка за култура и Роберт Алаѓозовски- национален координатор за култура.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram