25 минути

Арсовски: Тетарот е најпогоден во ова време на корона криза

Легендарниот актер Петар Арсовски во интервју за “25 минути” говори за решенијата кои мора да се применат, за театарот да опстане во овие тешки времиња.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram