25 минути

Александар Поповски: Јас и сега правам претстави, инаку нема да можам да живеам

Интервју на Секуловска со режисерот Александар Поповски, кој говори за неговата борба да опстане културата во време на корона кризата. Колку луѓе се заразиле со тоа што дошле на театарска претстава и носеле маска- прашува Поповски- зошто нема такво истражување?