25 минути

Трошоците во корона кризата ги исцрпуваат граѓаните

најавна  шпица

Граѓаните се немоќни финансиски да ја издржат корона кризата- говорат поп-пејачката Биба Додева и комуникологот Бојан Кордалов. Но, и српските граѓани тешко го носат финанскиот товар- гостинка е Ивана Павловиќ, уредничка на порталот Нова економија, Србија.