25 минути

Брестовац од денес не е селектор на ракометната репрезентација на Македонија

Ракометната Федерација на Македонија ја известува јавноста дека македонската куќа на ракометот и г. Данило Брестовац, на 26 јануари 2021 г., взаемно се спогодија да ја прекинат соработката околу ангажманот на машките ракометни сениори.

Данило Брестовац ја извршуваше оваа функција во период јуни 2019 – јануари 2021 година.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram