25 минути

Финансиски удари за граѓаните и компаниите: Тешки времиња на корона криза

Во 18-тото издание на 25 минути, разговаравме за финансиските удари на државно и глобално ниво, начините со кои државните институции се справуваат со кризата и очекувањата на економските експерти за периодот кој претстои по завршувањето на пандемијата на Ковид-19.

Гости во 25 минути со Биљана Секуловска и Менче Точи: Академик Абдулменаф Беџети, МАНУ, Виолета Симјановска, шеф на катедра на Академија Сибелиус при Хелсиншкиот Универзитет во Финска, универзитетскиот професор и поранешен министер за економија, Никола Поповски и Марко Бислимовски, директор на Регулаторната комисија.

За да не следите онлајн:
instagram.com/25_minuti
facebook.com/25minuti