25 минути

Прилог на Менче Точи: Операција попис

Во најновото издание на 25 минути зборувавме за државниот попис, а гости беа Апостол Симовски, директор на Државен завод за статистика, Домчо Герасимовски, поранешен директор на Државен завод за статистика, Костадин Костадинов од СДСМ, Никола Мицевски од ВМРО-ДПМНЕ и потпретседателот на Либералната Интернационала, Емил Кирјас (Лондон, Велика Британија)

Гледајте 25 минути секоја недела во 17:45 часот на ТВ 24.