25 минути

Новинарите на удар – насилството и заканите не се казнуваат

Во последното издание на емисијата 25 минути, гости беа Билјана Петковска од Институтот за медиуми, Тања Милевска, дописничка за МИА од Брисел, Белгија, Снежана Трпевска, комуниколог во Институтот „Ресис“, Александар Видиновски, портпарол на Министерството за правда и Драган Секуловски, директор на ЗНМ.

Гледајте 25 минути секоја недела во 17:45 на ТВ 24.