25 минути

Збогум 2020, добредојде за подобар, поправеден свет


Гледајте го новото издание на 25 минути во кое се разговараше за новите предизвици и последиците кои ги предизвикува Ковид-19 на глобално ниво. Гости: Катерина Колозова, професор, Институт за општествени и хуманистички науки и Кирил Трпков, професор, Универзитетот во Калгари, Алберта, Канада. Веднаш по вестите на ТВ 24, во 17:45 часот и он лајн на 25minuti.platform.mk

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram