25 минути

Дали политичките и црковните елити се надвор од законот?

Во новото издание на 25 минути се дискутираше за тоа дали политичките и црковните елити се надвор од законот, особено во време на корона кризата во нашата држава. Оваа недела, гости се Наташа Габер Дамјановска, директорката на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“, Ана Чупеска, професорка на Правниот факултет при УКИМ, Елизабета Фиданоска, новинарка во Дојче Веле, Келн Германија, Душко Арсовски, портпарол на Владата, Отец Бобан Митевски, преспанско пелагонискиот Метрополит г-дин Петар, д-р Александар Стојанов, епидемиолог.

Гледајте нѐ секоја недела во 17:45 на ТВ 24.
За да нѐ следите он лајн: https://www.instagram.com/25_minuti/