25 минути

Операција вакцини: Приказна за една агонија

Во 17-тото на 25 минути на ТВ 24 разговаравме за вакцините против Ковид-19 и причините поради кои долго се пролонгираше процесот на вакцинација кај нас, за разлика од земјите во регионот. Додека Србија е на второ место во светот по вакцинирани лица против Ковид-19, во Македонија допрва почнува вакцинација против Ковид-19 на приоритетните лица.

Гости во најновото издание на 25 минути со Биљана Секуловска и Менче Точи беа Светлана Јовановска, ПР во Мисијата на РСМ во ЕУ, д-р Александра Грозданова, претседателката на Комисијата за имунизација, министерот за здравство, Венко Филипче и д-р Виктор Исјановски, директор на Здравствен дом.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram