25 минути

Интервју со Светлана Јовановска: 70% од белгиското население треба да се вакцинира против Ковид-19 до август, 2021

Во најновото издание на 25 минути, разговаравме со Светлана Јовановска, ПР во Мисијата на РСМ во ЕУ (Брисел, Белгија).
Јовановска зборуваше за начините на справување со пандемијата во ЕУ и во Белгија, очекувањата за вакцинација на поголемиот дел на населението и предизвиците кои ги спречиле земјите од ЕУ да го спроведат вакцинирањето на брз и ефикасен начин.

За да не следите онлајн:

25minuti.platform.mk
instagram.com/25_minuti
facebook.com/25minuti