25 минути

Само со Динерс Клуб, нов мебел по супер услови

Купете на рати сега, одложете го плаќањето за јуни

Ако сте млад брачен пар кој штотуку се вселува во нов стан, семејство кое е во потрага по идеалната детска соба за своето дете или едноставно имате потреба да го замените мебелот кој го користите повеќе години, Динерс Клуб има идеална понуда за вас. 

Почнувајќи од денес 22 март, Динерс Клуб ви нуди единствена можност да купите нов мебел до 31 март, а плаќањето да го одложите за јуни. 

Дополнителни придобивки на понудата се саемски попусти до неверојатни 70% и можност за отплата до 12 рати во повеќе од 40 продажни места за мебел низ земјата. Листата на сите продажни места кои се опфатени со промоцијата можете да ја погледнете тука

Ако се уште немате Динерс Клуб картичка, сега е вистинско време да аплицирате брзо и едноставно на линкот и да ги користите сите привилегии на вашето Динерс Клуб членство. 

Динерс Клуб Македонија е компанија со корисничка база од над 15.000 активни корисници, богато портфолио на производи и ко-брендирани картички, 24 часовна корисничка поддршка и повеќе од 3000 продажни места во земјата, каде што може да се пазарува на рати.

Маркетинг текст