25 минути

Сведоштва за скандалот Онкологија – II дел

Скандал „Онкологија“ -нови сведоштва, нови сомнежи за криминали. Министерот за здравство Фатмир Меџити за „25 минути“ вели- пациентите треба да се сомневаат, но јас гарантирам дека во мојот мандат нема злоупотреби.

Гости во 25 минути се дел од активистите кои протестираат по повод скандалот на одделот за Онкологија, како и Фатмир Меџити, актуелниот министер за здравство.