25 минути

Директорот на Агенција за филм контра Антикорупциска комисија и Милчо Манчевски

„25 минути“: Гостин е Бојан Лазаревски, директор на Агенција за филм, кој се соочи со иницијатива од Аникорупциската комисија за кривично гонење за несовесно работење и трошење на буџетски средства.
Бернар Валеро, поранешниот француски амбасадор во Македонија во интервју за „25 минути“ вели: „Последниот извештај на ЕК за Македонија не е огномет на задоволство“.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram