25 минути

Функционерите се наградија самите себе- со неказнивост

Како и секоја година, Транспаренси Интернешнл го објавува својот Индекс на перцепција на корупцијата, односно рангирање на 180 земји и територии што стана главен показател за корупција во јавниот сектор на глобално ниво.

Гости во 25 минути се Благоја Пандовски, директор на Транспаренси Интернешнл во Македонија и Франсоа Валериан, претседател на Транспаренси Интернешнл.