25 минути

Полицијата трага по сторителите кои поставија знаме на Албанија на црквата „Свети Атанасиј“ во Тетово

Полицијата трага по сторителите кои вчера на куполата на црквата „Свети Атанасиј“ на тетовското кале, поставиле албанско знаме.

Според медиумските извештаи, поставено е и знаме на „УЧК“, во близина на влезот на Калето.