25 минути

Што смрди на Хирургија?

Веќе две недели не работат хируршките сали, но причините за смрдеата никако да се дознаат. Интервју на Биљана Секуловска со министерот за здравство, Илир Демири

Прилог на Тони Гламчевски- ЕУ земји: Достоинствено здравство за сите.