25 минути

Транспаренси Интернешнл: Голем срам е корупција во спортот

Неисполнетите обврски во борба со корупцијата, услови кои ги испорачува ГРЕКО, продолжување на корупциските скандали и афери- само се нотираат, без напредок. Кои се очекувањата од новата Влада- од интервјуто со Благоја Пандовски, претседател на Транспаренси Интернешнл Македонија.

Пораката на ГРЕКО од дописникот од Франција- Тони Гламчевски: Потребна е построга регулатива за да се спречи корупцијата во највисоките извршни функции на централните влади.