25 минути

« Имам право да именувам в.д директор без оглас – затоа што го знам одлично човекот »

Иницијатива за кривични пријави на Антикорупциската комисија- за сегашниот и на претходниот градоначалник на Радовиш, Ацо Ристов од ВМРО-ДПМНЕ и Герасим Конзулов од СДСМ.
Гости во 25 минути се Нури Бајрами, Државна комисија за спречување на корупција и Герасим Конзулов, поранешен градоначалник на Радовиш.