25 минути
Категорија

Анализи

Балканските пристаништа се поважни актери за меѓународниот шверц на дрога

Слободен печат Автор: Дејан Србиновски Солунското пристаниште е едно од десетината слични локации на Балканот каде прекуЈадранското, Егејското и Црното море, меѓународните шверцери во регионот „внесуваат“ дрога, цигари и разно разни

ХЕРА: Дезинформации и лаги од политичка партија за сексуалното образование-Јавна соба само потврдува…

ХЕРА најостро реагира на колумната „Концепција за основно образование како волк во овча кожа“ во која се изнесени низа дезинформации и лаги за сексуалното образование и говор на омраза кон одредени ранливи групи кои можат да предизвикаат